Velkommen til tre gruppekvelder på vakre Skjerjehamn.

Mandag 9, 16 og 23 september Kl. 19.30 – 21.30

Gjennom de tre kveldene vil vi ha hovedfokus på kroppsbevissthet ved hjelp av meditasjon, avspenning og forskjellige øvelser som i tillegg vil kunne fremmer vår vitalitet.

Gruppekveldene vil bl.a. innehold;

Lu Jong – Tibetansk Yoga

Lu Jong trening skaper balanse mellom kropp og sinn, øker stressmestring og gir en følelse av velvære. Ved å kombinere kroppsposisjon og bevegelse samt bevisst bruk av pusten, åpnes energibanene, blokkeringer reduseres og kroppens selvhelende kraft aktiveres.

Øvelsene passer for alle uavhengig av alder og kondisjon. Ryggraden påvirkes skånsomt ved praktiseringen av Lu Jong, og kroppsbevissthet og mentalt fokus utvikles. Øvelsene kan lett modifiseres ved for eksempel vond rygg og selv om øvelsene er svært enkle, er de kraftfulle.

Aktiv meditasjon

Aktive meditasjonene har en aktiv fase og en stille fase og kan fungere som verktøy til å få kontakt med kroppen, forløse spenninger og få mer livskraft. I disse meditasjonene praktiseres bevisst oppmerksomhet som er selve grunnverktøyet for så å gi rom til en stille del hvor meditasjon kan oppstå.

For påmelding og mer informasjon:

Benytt kontaktskjema eller tlf: 92408650/ mail: tone@reflexio.no

Pris. kr 450,-