LU JONG – TIBETANSK YOGA

«Lu Jong (Lu=kropp og Jong= trening), er en gammel tibetansk praksis fra bön og den tantriske tradisjon. Det er en serie med systematiske kroppsbevegelser som er utviklet for å virke selvhelende.»

Ved hjelp av disse øvelsene er vi i stand til å løse opp blokkeringer på det fysiske, mentale og energimessige plan. Resultatet er at vi blir satt mer i stand til å bekjempe sykdom og ubalanser, løse opp negative følelser og øke energinivået.

Tulku Lobsang er en høyt respektert buddhistmester og en anerkjent lege i tibetansk medisin. Etter mange års studier hos mestre fra flere tibetanske buddhistskoler, samlet han øvelsene, satt dem sammen og introduserte Lu Jong praksisen slik den fremstår i dag. Resultatet er 23 Lu Jong øvelser – en helhetlig og balanserende treningsform.

Lu Jong trening skaper balanse mellom kropp og sinn, øker stressmestring og gir en følelse av velvære. Ved å kombinere kroppsposisjon og bevegelse samt bevisst bruk av pusten, åpnes energibanene, blokkeringer reduseres og kroppens selvhelende kraft aktiveres.

Øvelsene passer for alle uavhengig av alder og kondisjon. Ryggraden påvirkes skånsomt ved praktiseringen av Lu Jong, og kroppsbevissthet og mentalt fokus utvikles. Øvelsene kan lett modifiseres ved for eksempel vond rygg og selv om øvelsene er svært enkle, er de kraftfulle.

 

 

Helgekurs: (12 timer) :

  • 5 øvelser som representerer elementene
  • 5 øvelser for ledd
  • Avslapningsøvelser
  • Kum Nye – Tibetansk massasje
  • Mindfulness (oppmerksomt nærvær)

 

For ytterligere informasjon, se: www.tulkulobsang.org – www.lujong.org

Legg igjen en kommentar